Indicatie van het gebied waar de stroom is uitgevallen.
Volledig scherm
Indicatie van het gebied waar de stroom is uitgevallen. © Enexis

1.200 adressen in Den Bosch getroffen door stroomstoring

* UPDATE 15.58 uur * DEN BOSCH - Zo'n 1.200 adressen in het Bossche Veemarktkwartier en Paleiskwartier waren vrijdagmiddag ongeveer een uur lang getroffen door een stroomstoring. De elektriciteit was onderbroken door graafwerkzaamheden aan de Paardskerkhofweg.

De storing trof onder meer het pand van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) aan de Leeghwaterlaan en horecabedrijven in de directe omgeving. Onlangs was in een vergelijkbaar gebied een gaslek veroorzaakt door graafwerkzaamheden op dezelfde locatie.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.