Volledig scherm

Aandeel Rosmalens Heijmans blijft maar dalen

ROSMALEN/AMSTERDAM - Het aandeel Heijmans blijft maar dalen. Sinds het Rosmalense bouwbedrijf vorige week bekendmaakte dat het kampt met een aantal miljoenen kostende hoofdpijndossiers, verloor Heijmans al een derde van zijn beurswaarde.

Het aandeel staat nu op een waarde van 5,68 euro, waar een week geleden nog 8,54 euro werd betaald. Beleggers zijn bang dat Heijmans nieuwe aandelen moet uitgeven, om de financiën weer op orde te brengen. Dat zou ten koste gaan van de waarde en winstgevendheid van de al in omloop zijnde aandelen.

Energiefabriek
Eén van de projecten waarmee het niet goed gaat, is de energiefabriek van waterschap De Dommel in Tilburg-Noord. De fabriek, waarin rioolslib tot biogas moet worden verwerkt, is nog altijd niet open, iets wat al in 2014 had moeten gebeuren. Het project heeft Heijmans al vele miljoenen gekost. Hoe het af gaat lopen, is nog altijd niet zeker.. Het waterschap en Heijmans zijn 'in gesprek', is alles wat er te melden valt.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.