Volledig scherm
© Bart Meesters/Meesters Multi Media

Auto slaat over de kop op A2 Den Bosch tussen Rosmalen en Kerkdriel; echtpaar gewond naar ziekenhuis

* UPDATE 05.50 uur * DEN BOSCH - Op de snelweg A2 bij Den Bosch is dinsdagavond een auto over de kop geslagen. Het voertuig werd ter hoogte van knooppunt Empel door een andere auto 'aangetikt' en sloeg hierbij over de kop.

Het echtpaar uit de verongelukte auto is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de andere auto zat een man. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed en is door de politie aangehouden.

Op de parallelbaan richting Utrecht werden laat in de avond 2 rijstroken afgesloten. Mensen worden omgeleid via de vluchtstrook. De hoofdrijbaan bleef tijdens het afhandelen van het ongeluk wel open voor verkeer. Hoe laat de rijstroken weer worden vrijgegeven, is niet bekend. Na onderzoek van de verkeersongevallenanalyse is de weg weer vrij gegeven.

Op het ongeluk kwamen 3 brandweerwagens, 1 ambulance en diverse politiewagens af.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.