Volledig scherm
© DG

Bezwaarprocedure over asbest bij Theaterfestival Boulevard in Den Bosch niet doorgezet

DEN BOSCH - Milieuvereniging Het Groene Hart Brabant heeft zijn bezwaar tegen de evenementenvergunning van Theaterfestival Boulevard ingetrokken.

Eerder kondigde de milieuvereniging nog aan deze door te zetten. “Hier zijn fouten gemaakt en wij willen dat de onderste steen boven komt”, zei secretaris Helmus Boons op de dag dat bekend werd dat de voorstellingen op De Heus werden geschrapt.

In een brief aan de bezwarencommissie laat de vereniging echter weten ‘geen belang meer te hebben bij voortzetting van de bezwaarprocedure omdat deze niet langer een redelijk doel dient’. "Ons belangrijkste bezwaar, geen voorstellingen op De Heus, is ingewilligd”, zegt Boons nu. "Verder heeft De Bossche Groenen politieke vragen gesteld, dus daarmee is er voor de vereniging ook geen politiek belang meer. We wachten de beantwoording wel af.”

Lees meer over Theaterfestival Boulevard via bd.nl/boulevard.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.