Volledig scherm
© Thinkstock

Bijeenkomst 'West Presenteert' in Den Bosch

DEN BOSCH – In Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel in Den Bosch is op donderdag 6 oktober een bijeenkomst van ‘West Presenteert’.

Dit was voorheen de Wijktafel Kruiskamp-Schutskamp. De deelnemende bewoners, instellingen en verenigingen maken zich kenbaar door middel van pitches. Hierin vertellen zij wie ze zijn, wat ze doen en wat er op hun programma staat. Deze sessie duurt in totaal een halfuur.

Daarna kunnen bezoekers vragen stellen aan de deelnemers, die aan ronde statafels achterin de zaal staan. Het doel van ‘West Presenteert’ is ontmoeten, verbinden en kenbaar maken wat er allemaal te doen is in ’s-Hertogenbosch-West.

De avond op donderdag 6 oktober begint om 20.00 uur en is in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel aan de Helftheuvelpassage 115 in Den Bosch.

  1. Drones blijken tijdens Gamification ook mooi speelgoed voor docenten

    Drones blijken tijdens Gamification ook mooi speelgoed voor docenten

    DEN BOSCH - "Wat een rotberoep hebben wij, de hele middag met drones moeten spelen", zegt Chaira Koerse-Van den Heuvel (42) sarcastisch. Met drie collega's die ook de master Leren en Innoveren volgen bouwen ze een drone van Lego. Het is onderdeel van een workshop tijdens de Gamification Conferentie. Honderd in het onderwijs werkzame belangstellenden volgden zaterdag de bijeenkomst op het Koning Willem 1 College in Den Bosch.

Den Bosch e.o.