Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Politie

Bossche Groenen en D66 willen experimenten voor regulering wietteelt in Den Bosch

DEN BOSCH - De Bossche Groenen willen graag dat Den Bosch mee gaat doen aan experimenten voor de regulering van wietteelt. De partij dient daarvoor samen met D66 een motie in bij de raadsvergadering van dinsdag 15 december.

Het gaat om experimenten met betrekking tot de productie, handel en verkoop van cannabis. Ook vragen de partijen het college met de grote Brabantse gemeenten en de provincie te overleggen om te bekijken hoe experimenten met een ‘geregelde keten’ kunnen worden ingepast in de aanpak van de georganiseerde criminaliteit.

  1. Wat doet uit de kast komen met je partner? 'Het heeft me flink pijn gedaan'

    Wat doet uit de kast komen met je partner? 'Het heeft me flink pijn gedaan'

    DEN BOSCH - Homo's of lesbiennes die uit de kast komen, het is een onderwerp dat in toenemende mate onder de aandacht komt. Maar wat voor effect heeft een dergelijke openbaring op hun eventuele partner? Een vraag waaraan dikwijls voorbij wordt gegaan. Ervaringsdeskundige Helma Ketelaar probeert in de hoedanigheid van Hetero Coach het 'gat' enigszins op te vullen. Zondagmiddag in café Le Figaro aan het Stationsplein organiseerde ze een bijeenkomst voor lotgenoten, met als doel steun bij elkaar te vinden.

Den Bosch e.o.