Edwin Kats, eigenaar/chef-kok van restaurant Noble in actie.
Volledig scherm
Edwin Kats, eigenaar/chef-kok van restaurant Noble in actie. © Chris Korsten

Bossche restaurateurs bij uitreiking Michelinsterren

DEN BOSCH - Dennis Middeldorp, patron-cuisinier van het Bossche restaurant Sense en zijn collega Edwin Kats van het Bossche restaurant Noble zijn maandag aanwezig bij de bekendmaking van de Michelinsterren.

Middeldorp is sinds 2008 patron-cuisinier van Sense. In 2011 werd hem een Michelinster toegekend. Die dag was hij niet bij de uitreiking. Dit keer is hij wel in aanwezig in Amsterdam waar een bijeenkomst wordt gehouden rond het culinaire keurmerk.

Edwin Kats, sinds enkele jaren, patron-cuisinier van Noble, heeft nog geen Michelinsterstatus. Volgens Misset zou hij ster-kandidaat zijn.

Heer Kocken
John Kocken, eigenaar van restaurant de Heer Kocken, was ook met zijn echtgenote bij de bekendmaking.''Natuurlijk was het spannend. Maar je weet dat je je best hebt gedaan. En daarmee gaan we verder'', aldus Kocken.

Den Bosch e.o.