Volledig scherm
© Marc Brink / BD

Bouw van tent voor Kwèkfestijn in Den Bosch gestart

DEN BOSCH - Op de Bossche Parade is een begin gemaakt met de bouw van een tent die is bestemd voor het 58ste Kwèkfestijn dat op zaterdag twaalf november wordt gehouden.

De tent van 25 bij 45 meter krijgt twee ingangen: het publiek komt binnen nabij het Theater aan de Parade, de deelnemende clubs aan de kant nabij de Sint- Jan, waar in de tent ook het podium staat. De foyer van het Theater aan de Parade is de gehele dag open. Daar kunnen clubs muziek maken, niet op het plein buiten de tent.

Speelschema
Het volledige speelschema is te vinden op de website van het Kwekfestijn. De definitieve volgorde van de eerste elf optredens wordt zaterdagochtend pas duidelijk en het dagprogramma sluit om 16.50 uur met een optreden van C.V. De Draokebolle.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.