Volledig scherm
© Thinkstock

Choreografe Nicole Beutler te gast in Verkadefabriek

DEN BOSCH - De Duitse choreografe Nicole Beutler is zaterdag 29 oktober te gast in de Verkadefabriek in Den Bosch. Zij speelt haar nieuwe voorstelling 'The Square' in de grote zaal.

In de show komen dans, mode en hedendaagse elektronische muziek samen. Niet alleen de muziek, maar ook het licht en beeld spelen een belangrijke rol in Beutlers werk. Nicole Beutler zoomt in op onze behoefte om orde te willen scheppen in een voortdurend veranderlijke wereld.

Om 20.30 uur start de show aan de Boschdijkstraat 45. Kaarten zijn te koop op de site van de organisatie.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.