The Gras Company aan het Emmaplein in Den Bosch is woensdag heropend.
Volledig scherm
The Gras Company aan het Emmaplein in Den Bosch is woensdag heropend. © Marc Brink

Coffeeshop in Den Bosch trakteert bij heropening op mini-chocoladebollen

DEN BOSCH - Coffeeshop Grass Company (voorheen Pistache) aan het Bossche Emmaplein is woensdag om 12.00 uur heropend nadat het de afgelopen zes maanden gesloten was op last van de Bossche burgemeester Rombouts. De zaak ging op slot nadat daar onder meer ruim 7,5 kilo softdrugs werd gevonden, terwijl maximaal een halve kilo is toegestaan.

,,De eerste honderd klanten kregen een mini-chocoladebol bij de koffie. Verder hebben we het rustig gehouden'', aldus een woordvoerder van de coffeeshopketen. Volgens hem heeft het bedrijf door de sluiting aan omzet 'tonen en tonnen misgelopen'. ,,Een aantal klanten is naar ons filiaal aan de Maastrichtseweg gegaan. Maar er zijn ook mensen naar coffeeshops van collega's gegaan", aldus de woordvoerder.

  1. 'Er is de laatste jaren veel opgeknapt in Den Bosch, alleen hier niet'

    'Er is de laatste jaren veel opgeknapt in Den Bosch, alleen hier niet'

    DEN BOSCH - Het winkelcentrum aan de Oude Vlijmenseweg schreeuwt om de komst van de nieuwe Lidl. Alleen dan kunnen andere, kleinere ondernemers overleven, menen zij. Volgens de ondernemers heeft de gemeente te lang niet omgekeken naar het winkelcentrum dat ingeklemd ligt tussen de stad en de Helftheuvel. ,,De afgelopen jaren zijn we voor dood aangezien", zegt Gerrad Tafhimi, eigenaar van multiculturele supermarkt Super Persis. 

Den Bosch e.o.