Gitarist. Foto: Creative Commons
Volledig scherm
Gitarist. Foto: Creative Commons

Concert Michael Dotson in Recordcafé Maestro’s in Den Bosch

DEN BOSCH - Bluesartiest Michael Dotson treedt zondag 11 december op in Recordcafé Maestro’s in Den Bosch.

Meerdere malen heeft Dotson met diverse line-ups getoerd in Europa, Japan en Brazilië. Ook werkte hij samen met onder andere Jimmy Burns, Homesick James, Billy Boy Arnold, Big Jack Johnson, Big Time Sarah, Liz Manville Greeson en Willie Kent. Het concert begint om 14.00 uur aan de Hinthamerstraat 98A. Entree is gratis.

  1. Rechtszaak: achter het stuur na vier whiskey-cola en twee bier

    Rechtszaak: achter het stuur na vier whiskey-cola en twee bier

    DEN BOSCH - Wie is betrapt bij rijden onder invloed, denkt al snel dat er een goede reden was om achter het stuur te zitten met een te grote slok op. Rechters laten al snel niks over van de smoesjes. Flink doorvragen is vaak genoeg om iemand door de mand te laten vallen. ,,Ik wilde graag naar huis, naar mijn kinderen'', is een aparte verklaring waarmee een 23-jarige Bossche vrouw donderdag op de proppen kwam tijdens een rechtszitting.
  2. Bankje voor winkel mag voortaan, maar 'uitstraling van de stad' staat voorop

    Bankje voor winkel mag voortaan, maar 'uitstraling van de stad' staat voorop

    Gefrustreerd pleitte Peggy van der Heijden, mede-eigenaresse van kledingzaak Jutt in de Kolperstraat, dik een jaar geleden voor iets mogelijkheden om spullen uit te stallen voor haar winkeltje. De regels voor uitstallingen op straat worden nu iets versoepeld, maar het kersttafreeltje waarvoor ze toen op haar kop kreeg, mag voorlopig alsnog niet. Want Van der Heijden had op dat bankje een reetje en een sleetje gezet. 

Den Bosch e.o.