Volledig scherm
© ANP

Debatavond over woningen in Den Bosch

DEN BOSCH - De Bossche afdelingen van D66 en GroenLinks verzorgen een debatavond over de huizenmarkt in restaurant Van Aken.

De vraag die centraal staat is of er meer sociale huurwoningen moeten worden gebouwd in Den Bosch, of juist meer vrije huurwoningen. Directeuren van woningcorporaties en lokale politici delen hun visie met het publiek, ook bezoekers mogen deelnemen. De toegang in het restaurant aan de Tramkade 24 is gratis. Aanmelden is niet verplicht, al waarderen de partijen het als bezoekers aangeven dat ze komen via Facebook.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.