Volledig scherm
© Albert van den Boomen

Den Bosch genomineerd voor citymarketingprijs

DEN BOSCH - Den Bosch is met Den Haag, Eindhoven en Zwolle genomineerd voor een citymarketingprijs. Het gaat om de Nationale Citymarketing Trofee 2017 (NCT). De uitreiking is maandag 12 juni. 

Onder voorzitterschap van Alexander Rinnooy Kan, lid van de Eerste Kamer en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, nomineerde de jury gemeenten onder meer op aanpak en profilering. 

De uitreiking van de trofee is in Emmen tijdens een congres dat wordt gezien als dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor mensen werkzaam in marketing, communicatie en/of promotie bij de overheid, in de publiek-private sector, wetenschap en bedrijfsleven. 

Begin dit jaar werd Den Bosch onderscheiden met de Netwerk Citymarketing Award voor de organisatie van het Jheronimus Bosch jaar. Den Bosch won niet alleen de juryprijs, maar ook de publieksprijs.

  1. Stichting Vissers van Mensen verkondigt evangelie op Bossche Markt

    Stichting Vissers van Mensen verkondigt evangelie op Bossche Markt

    DEN BOSCH - Het gebeurt zelden dat een grote opvallende bus, met aan boord een aantal leden van een evangelische organisatie, neerstrijkt op de Bossche Markt om een religieuze boodschap te verkondigen. Deze donderdagmiddag vormde echter een uitzondering. De meeste voorbijgangers liepen er met een grote boog omheen, maar er waren er ook bij die speciaal bleven 'plakken'. Hoe dan ook, de bus trok de hele dag volop de aandacht.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.