Volledig scherm

Eeuwfeest Jong Management Noord-Oost Brabant in Den Bosch

DEN BOSCH - Jong Management Noord Oost Brabant bestaat 100 jaar en viert dit met een eeuwfeest op zaterdag 15 oktober in het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Tijdens dit Eeuwfeest ontmoeten tal van Jong Management generaties elkaar aan de Verwersstraat 41.

Jong Management is een vereniging voor jonge ondernemers en werkgevers. Het thema van het Eeuwfeest op 15 oktober is 'Built to Last'.

Er zijn dan onder andere speeches van Jan Mengelers en Jonna Fassbender. Het volledige programma en meer informatie is te vinden op de site van de organisatie.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.