Volledig scherm
De huidige K3, v.l.n.r. Hanne (Verbruggen), Marthe (De Pillecyn) en Klaasje (Meijer). © Chris Korsten

K3 steelt de show in Brabanthallen

DEN BOSCH – De razend populaire Belgisch-Nederlandse meidengroep K3 heeft op deze zaterdag tot drie keer toe de show gestolen in de Brabanthallen.

Volledig scherm
Op reis door het heelal, op zoek naar de verloren regenboogkleuren. © Chris Korsten
Volledig scherm
Bewoners van de planeet Smilus. © Chris Korsten
Volledig scherm
Veel dromerige blikken op de eerste rij. © Chris Korsten

De show was koud begonnen of de karakteristieke regenboogkleuren waren verdwenen als sneeuw voor de zon. ,,K3 zonder regenboogkleuren, dat is als kabouter Plop zonder muts”, riepen Klaasje (Meijer), Hanne (Verbruggen) en Marthe (De Pillecyn) in koor. Gelukkig was daar een zekere captain Space die het drietal in z’n ruimteschip meevoerde, om in het heelal op zoek te gaan naar de verloren kleuren rood, geel en blauw.

Het illustere gezelschap bereikte achtereenvolgens de planeten Amoria, Smilus en Mjammie. De missie slaagde uiteindelijk glansrijk.

Ushuaia
Zowel oude nummers als nummers van de in november vorig jaar uitgebrachte dubbel-cd Ushuaia flitsten voorbij. ,,We weten dat Ushuaia in het zuidelijkste puntje van Argentinië ligt, maar de gekozen naam heeft geen enkele relevantie met die stad. De naamgeving berust louter op toeval”, verduidelijkte Meijer na afloop.

Enthousiast
,,We hebben vandaag mogen constateren dat het publiek telkens enthousiast reageerde. De eerste ronde was overigens wel de meest rustige van de drie, aangezien er toen veel jonge kinderen in de zaal aanwezig waren. Die kijken vaak een beetje de kat uit de boom”, vulde De Pillecyn aan. De 5-jarige Lorena Heesbeen uit Sprang-Capelle woonde het laatste optreden bij. Getooid in een typisch regenboogjurkje en met een tovertol in de hand leek ze heel goed in staat om de huidige K3 te transformeren tot de K4.

Zondag om 11.00 en 14.00 uur volgen op dezelfde locatie nog twee optredens.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.