Volledig scherm
© Thinkstock

Kindje wiegen op tweede kerstdag in Willibrordkerk Den Bosch

DEN BOSCH – De werkgroepen kinderwerk en doopvoorbereiding van de Willibrordkerk in Den Bosch nodigen ouders en kinderen uit voor het kindje wiegen op tweede kerstdag. Jonge kinderen tot zes jaar staan die middag centraal tijdens een korte en ongedwongen viering.

Alle belangstellenden zijn vanaf 14.00 uur welkom om de een half uur durende traditie in de parochie bij te wonen. Tijdens de viering zitten de kinderen op een groot kleed met familie in een kring eromheen. Leden van de parochie lezen het kerstverhaal voor aan de hand van tekeningen uit een prentenboek en zingen bekende kerstliedjes.
De viering gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.