Volledig scherm

Lancering game 'Redesire' in Willem II Fabriek in Den Bosch

DEN BOSCH - Rezone nodigt belangstellenden uit in de Willem II-fabriek in Den Bosch voor de lancering van de game 'Redesire' op vrijdag 9 december.

Afgelopen half jaar is er een applied game ontwikkeld die als doel heeft om een diverse groep van een gebied samen te brengen en hun belangen, wensen, motivaties en ook conflicten in kaart te brengen. Door middel van een game willen de ontwikkelaars tot een nieuwe en open manier van gebiedsontwikkeling komen.

Die game 'Redesire' wordt gelanceerd in de Willem II fabriek om 16.00 uur. Men kan de game testen en een drankje drinken in de fabriek. Meer informatie is te vinden op de site van de organisatie.

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.