Volledig scherm
© RGBStock

Lunchconcert met Nederlands Fluitkwartet in Den Bosch

DEN BOSCH - Het Nederlands Fluitkwartet geeft donderdag 1 december een optreden bij Podium Azijnfabriek in Den Bosch.

Het fluitkwartet heeft vaker op het podium van Kamermuziek 's-Hertogenbosch gestaan en keert terug voor een concert met bijvoorbeeld Telemann, Pachelbel, Schubert en Korsakov. De vier musici zijn Joan Handels Egbert, Jan Louwerse, Ivo Visser en Karin Leutscher.

Het lunchconcert begint donderdag 1 december om 12.30 uur aan de Bethaniestraat 4 in Den Bosch. De toegang kost 10 euro.

  1. Rechtszaak: achter het stuur na vier whiskey-cola en twee bier

    Rechtszaak: achter het stuur na vier whiskey-cola en twee bier

    DEN BOSCH - Wie is betrapt bij rijden onder invloed, denkt al snel dat er een goede reden was om achter het stuur te zitten met een te grote slok op. Rechters laten al snel niks over van de smoesjes. Flink doorvragen is vaak genoeg om iemand door de mand te laten vallen. ,,Ik wilde graag naar huis, naar mijn kinderen'', is een aparte verklaring waarmee een 23-jarige Bossche vrouw donderdag op de proppen kwam tijdens een rechtszitting.
  2. Bankje voor winkel mag voortaan, maar 'uitstraling van de stad' staat voorop

    Bankje voor winkel mag voortaan, maar 'uitstraling van de stad' staat voorop

    Gefrustreerd pleitte Peggy van der Heijden, mede-eigenaresse van kledingzaak Jutt in de Kolperstraat, dik een jaar geleden voor iets mogelijkheden om spullen uit te stallen voor haar winkeltje. De regels voor uitstallingen op straat worden nu iets versoepeld, maar het kersttafreeltje waarvoor ze toen op haar kop kreeg, mag voorlopig alsnog niet. Want Van der Heijden had op dat bankje een reetje en een sleetje gezet. 

Den Bosch e.o.