De megatent voor Artibosch en Bourgondisch staat op de Parade in het centrum.
Volledig scherm
De megatent voor Artibosch en Bourgondisch staat op de Parade in het centrum. © Paul Roovers/BD

Megatent voor Artibosch dankzij Bourgondisch Den Bosch

DEN BOSCH - De organisatoren van kunstenfestival Artibosch, dat zaterdag en zondag in Den Bosch is, hebben voor de activiteiten op de Parade de beschikking over een megatent. De tent vormt een voorplein van een aantal kleinere compartimenten, waarin verschillende activiteiten zijn.

In de grote tent komt een deel van de kunstmarkt. Ook staat er een podium voor optredens en zijn er bars. Het is wederom dankzij het culinaire evenement Bourgondisch 's-Hertogenbosch dat Artibosch over zo'n tent kan beschikken.

Patrick van Engelen van Artibosch: ''Bourgondisch wil graag op tijd kunnen beginnen met de opbouw voor haar evenement. We hebben afgesproken dat dat al kan voor het weekeinde dat Artibiosch is. Als tegenprestatie mogen we gratis gebruik maken van de grote tent. En dat is dit weekeinde ook wel prettig omdat er misschien toch af en toe een bui gaat vallen.''

  1. Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    Paardenvlogster speelt hoofdrol in theaterstuk

    DEN BOSCH - Destiny Leverman is 15 en ze heeft een vlog: paardrijden met plezier. Elke week zet ze een filmpje op haar kanaal over haar en haar paard. Ze heeft 17.000 abonnee's. Hoe dat kan: Destiny is open, enthousiast en trekt zich niets aan van eventuele kritiek. Haar eenvoudige naturelle presentatie werkt ook uitstekend in het theaterstuk Tutorial, the art of living die zaterdagavond in première ging tijdens festival Cement in de Verkadefabriek. Een theaterstuk over vloggers en leerfilmpjes waarin de jonge paardenvlogster uit Barneveld een mooie rol heeft. 

Den Bosch e.o.