Volledig scherm
© Bart Meesters/Meesters Multi Media

Opnieuw drugsafval gevonden in Den Bosch

DEN BOSCH - De brandweer en politie zijn vrijdagochtend bezig met het opruimen van vaten met drugsafval op de Gemaalweg in Den Bosch.

Ongeveer een dertigtal vaten werd gevonden. De melding kwam vrijdagochtend rond 07.00 uur binnen. „De vaten staan helemaal bol door de inhoud”, vertelde een woordvoerder van de politie. Dat er chemicaliën inzitten, lijdt geen twijfel. Brandweermensen in beschermende pakken zijn ingeschakeld om het afval op te ruimen.

Woensdagochtend werd ook drugsafval gevonden in Den Bosch, toen lagen de vaten bij het volkstuinencomplex bij Sluis Engelen aan de Henriëttewaard. Daar ging het om 12 grote vaten van 100 liter en 20 kleinere vaten van 5 liter.

Lees meer over dumpingen van drugsafval en bekijk de kaart met dumpingen op bd.nl/drugsafval.

  1. Drones blijken tijdens Gamification ook mooi speelgoed voor docenten

    Drones blijken tijdens Gamification ook mooi speelgoed voor docenten

    DEN BOSCH - "Wat een rotberoep hebben wij, de hele middag met drones moeten spelen", zegt Chaira Koerse-Van den Heuvel (42) sarcastisch. Met drie collega's die ook de master Leren en Innoveren volgen bouwen ze een drone van Lego. Het is onderdeel van een workshop tijdens de Gamification Conferentie. Honderd in het onderwijs werkzame belangstellenden volgden zaterdag de bijeenkomst op het Koning Willem 1 College in Den Bosch.

Den Bosch e.o.