Volledig scherm
© Popkoor 3x3

Popkoor 3x3 komt met extra shows over Jeroen Bosch

DEN BOSCH - Popkoor 3x3 speelt 15 en 16 oktober drie extra voorstellingen van de show over Jeroen Bosch.

In mei speelde het popkoor de voorstelling al vijf keer in Artemis, alle keren was het uitverkocht. Vandaar dat besloten is twee extra shows weg te geven.

Het verhaal gaat over de verdwijning van het beeld van Jeroen Bosch, een stadswandeling wordt gevolgd en het publiek hoort de verhalen uit de tijd van Jeroen Bosch.

De voorstellingen zijn te zien in theater Artemis, Predikheerenpoort 50 in Den Bosch. Zaterdag 15 oktober is de voorstelling om 14.30 en 19.30 uur. Zondag 16 oktober staat het popkoor om 14.00 uur op de planken.

  1. Kabinet reageert op Q-koortsbijlage: 'De impact is enorm'

    Kabinet reageert op Q-koorts­bij­la­ge: 'De impact is enorm'

    DEN HAAG - Het kabinet heeft een reactie gegeven over de Q-koortsbijlage van het Brabants Dagblad. In de bijlage vertellen twintig nabestaanden het verhaal van overleden Q-koortsslachtoffers. Het kabinet stelt vast dat de impact van Q-koorts enorm was. ,,Dat betreuren we zeer." Ook wordt beloofd dat er voor de zomer een kabinetsreactie komt op de aanbevelingen van de Nationale Ombudsman. Die zei onder meer dat een concreet gebaar richting slachtoffers nodig is, als blijk van erkenning. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.