Volledig scherm
Het centrum van Rosmalen is hard toe aan een opknapbeurt. Veel gebouwen zijn verpauperd. © Tom van der Meer/BD

Uitleg over nieuwe centrumplan Rosmalen

ROSMALEN - Wethouder Geert Snijders van Den Bosch en architect Sjoerd Soeters geven maandag 26 mei uitleg over het nieuwe centrumplan voor Rosmalen.

Bewoners kunnen vragen stellen aan de gemeente en ontwikkelaar. De avond begint 26 mei om 19.30 uur in De Kentering in Rosmalen. Ook ontwikkelaar Foruminvest is bij de avond aanwezig. Het centrumplan Rosmalen behelst de bouw van 39 woningen en 8.000 vierkante meter aan winkel- en horecavoorzieningen. De bebouwing concentreert zich aan de Dorpsstraat en sluit aan bij het bestaande winkelscentrum.

  1. Extreem veel ammonium in de Aa, waterzuivering gecrasht na lek bij mestverwerker

    Extreem veel ammonium in de Aa, waterzuivering gecrasht na lek bij mestverwerker

    HELMOND - De waterzuiveringsinstallatie in Aarle-Rixtel heeft donderdag een paar uur stilgelegen en functioneert sinds de herstart nog niet optimaal. Dat komt door een extreem hoge hoeveelheid ammonium in afvalwater van mestverwerker Den Ouden op bedrijventerrein BZOB in Helmond. De provincie doet onderzoek naar de oorzaak van de lozing. Boeren langs de Aa, ook bij Den Bosch en Veghel, zijn gewaarschuwd om het rivierwater niet te gebruiken voor hun akkers en dieren. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.