Volledig scherm
Onderzoek in de woning in Den Bosch na de vondst van een dode vrouw. © Bart Meesters/Meesters Multimedia

Verdachte in zaak dode vrouw Savornin Lohmanstraat Den Bosch langer vast

DEN BOSCH - De Bosschenaar die maandag in zijn woning aan de Bossche Savornin Lohmanstraat is opgepakt voor betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw, blijft nog 14 dagen vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris bepaald.

Maandagmorgen werd de 64-jarige Bossche vrouw van Ierse afkomst dood in haar woning aangetroffen. Over de doodsoorzaak wil de politie nog weinig kwijt. Zes politiemedewerkers zijn nog bezig met onderzoek.

Het stel had enkele dagen voor de dood van de vrouw de woning nog verkocht om te emigreren naar Ierland. De vrouw laat in totaal 8 kinderen na.

  1. Kabinet reageert op Q-koortsbijlage: 'De impact is enorm'

    Kabinet reageert op Q-koorts­bij­la­ge: 'De impact is enorm'

    DEN HAAG - Het kabinet heeft een reactie gegeven over de Q-koortsbijlage van het Brabants Dagblad. In de bijlage vertellen twintig nabestaanden het verhaal van overleden Q-koortsslachtoffers. Het kabinet stelt vast dat de impact van Q-koorts enorm was. ,,Dat betreuren we zeer." Ook wordt beloofd dat er voor de zomer een kabinetsreactie komt op de aanbevelingen van de Nationale Ombudsman. Die zei onder meer dat een concreet gebaar richting slachtoffers nodig is, als blijk van erkenning. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.