Volledig scherm
© Cris Sohier

Grof afval Sint-Michielsgestel gewoon naar Schijndel

SINT-MICHIELSGESTEL - Inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel kunnen volgend jaar met grof afval nog terecht bij de milieustraat in Schijndel. Volgens een woordvoerster wordt de samenwerking tussen de milieustraten voorlopig voortgezet.

Gelijktijdig bekijkt Gestel samen met Den Bosch, Vught, Boxtel, Haaren en Heusden hoe het afvalbeleid duurzamer te maken is.

Ook het contract voor het huis-aan-huis ophalen van afval in Gestel wordt mogelijk een jaar verlengd. Gesprekken over verlenging worden nog gevoerd. Volgens een gemeentewoordvoerster is het te kort dag om een andere afvalverwerker te zoeken.

  1. Toch apart gebouw naast nieuwe Huif in gemeentehuis Sint-Michielsgestel
    UPDATE

    Toch apart gebouw naast nieuwe Huif in gemeentehuis Sint-Mi­chiels­ges­tel

    SINT-MICHIELSGESTEL - De harmonie, een sambaband of een carnavalsband in de raadszaal van Sint-Michielsgestel. Dat gaat niet werken. Ook niet als er geluidsisolatie komt en evenmin als er 'een doos in een doos' gebouwd wordt. Daarom is het beter als er een apart gebouw komt voor verenigingen die veel geluid produceren. Die conclusie trekt de stuurgroep die de verbouwing van het gemeentehuis tot gemeenschapshuis voorbereid. Daarin zitten onder meer de gemeente, Bint en vertegenwoordiging van alle clubs.

Boxtel e.o.