Volledig scherm
David Meul moet opwachten wat er met Nigel Bertrams gebeurt. © ProShots

Blijven David Meul hangt af van Nigel Bertrams

TILBURG - David Meul, al jaren tweede doelman van Willem II, krijgt alleen een nieuw contract als de Tilburgse club erin slaagt om Nigel Bertrams te verhuren aan een club uit de eerste divisie. Dat maakte directeur Berry van Gool tijdens de supportersavond duidelijk.

Met Kostas Lamprou, Nigel Bertrams en de van MVV teruggekeerde Mattijs Brandenhorst heeft Willem II al drie keepers onder contract. Volgens Van Gool is Bertrams een keeper met veel potentie, maar is het voor zijn ontwikkeling het beste als hij wedstrijden in de eerste divisie gaat spelen. Ook Robbie Haemhouts is in de wachtkamer gezet na zijn uitstekende spel in de laatste play-off wedstrijd tegen NAC. Hij komt in aanmerking voor de twee of drie posities die op het Tilburgse middenveld nog vacant zijn. Volgens Van Gool is de van Feyenoord gehuurde Jari Schuurman een concurrent voor Erik Falkenburg op de positie achter de spitsen.

Behalve twee of drie middenvelders komen er nog twee verdedigers en een paar aanvallers bij. Van Gool verwacht dat er op 31 augustus, de laatste dag dat de transfermarkt open is, nog veel zaken zullen worden gedaan. Hij zei verder dat er op dit moment geen concrete interesse is voor spelers die bij Willem II een doorlopend contract hebben.