Volledig scherm
Mark Engberink wordt geplaagd door vocht achter de kruisband van zijn knie. © ProShots

Mark Engberink ontbreekt bij summerparty RKC

WAALWIJK - Mark Engberink moet de wedstrijd tegen Eindhoven en waarschijnlijk ook die tegen Jong FC Utrecht van maandag aan zich voorbij laten gaan. De verdediger is nog niet hersteld van de knieblessure die hij vorige week op het trainingsveld opliep en die hem ook tegen Emmen aan de kant hield.

Engberink is de enige die wegens een blessure ontbreekt bij de summerparty van RKC. Dat is thema dat de tweede voetbalavond dit seizoen in het Waalwijkse stadion heeft meegekregen. Het omlijstende programma bestaat uit muzikale optredens, limbodansen en voor de wedstrijd een barbecue naast het veld. Als het aan RKC ligt wordt daarna Eindhoven op het rooster gelegd.

Waarschijnlijk fungeert Dwayne Green weer als vervanger voor Engberink. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Emmen is de verwachting dat Johan Voskamp ditmaal wel zal starten. Fred Benson verhuist waarschijnlijk vanuit de spitspositie naar de rechterflank.

Vermoedelijke opstelling RKC: Williams; Ndefe, Nieuwendaal, Greene, Green; Nieuwendaal, Anderson, Van de Sande; Benson, Voskamp, Langedijk.