Volledig scherm
Moussa Sanoh (l) is terug op het trainingsveld van RKC Waalwijk. Maar hij mist nog ritme om tegen Telstar in actie te komen. © Wilber Hack

Moussa Sanoh haalt het net niet

WAALWIJK - Moussa Sanoh zal de competitieouverture van RKC Waalwijk tegen Telstar missen. De aanvaller meldde zich zondag weer op het trainingsveld, maar dat is volgens trainer Peter van den Berg te laat om mee te kunnen doen.

Spits Johan Voskamp is inzetbaar, al zal hij niet de hele wedstrijd spelen. De spits is sinds dinsdag weer in training. Van den Berg overweegt om met de weer fitte Rob van Sonsbeek aan de wedstrijd te beginnen en Voskamp later in te laten vallen. De 19-jarige Jan Verduyn lijkt de aangewezen vervanger voor Sanoh op de rechterflank. Hij was een van de negentien jeugdspelers die ADO Den Haag aan het einde van het afgelopen seizoen liet vertrekken.

Bij RKC ontbreekt Fred Benson wegens een schorsing. Hij zit de laatste van een straf van zes wedstrijden uit die hij als speler van IJsselmeervogels opliep.

RKC Waalwijk: Williams; Ndefe, Nieuwendaal, Greene, Engberink; Rienstra, Anderson, Van de Sande; Verduyn, Van Sonsbeek, Langedijk.