Volledig scherm
© Thinkstock

Simon in zijn hum bij Real Lunet

VUGHT - Ruim vijf jaar geleden begon de trainerscarrière van Glenn Simon bij Real Lunet en er mag gezegd worden dat de club sinds zijn komst vele stappen voorwaarts heeft gemaakt. De vereniging promoveerde in rap tempo van de vierde naar de tweede klasse.

Inmiddels is Real Lunet derdeklasser. "Ik heb zelf nog een paar seizoenen in het eerste van de club gevoetbald, maar na een zware knieblessure besloot ik te stoppen", vertelt Simon over de club.

Hij begon als oefenmeester van het tweede elftal. "Op een gegeven moment werd hoofdtrainer Carlo Derby ontslagen, waarna er werd gevraagd of ik door wilde schuiven naar het eerste team. We wonnen onze eerste wedstrijd meteen van de koploper en pakten dat seizoen ook nog een periodetitel", zegt hij in het Brabants Dagblad van donderdag 13 oktober.

Simon heeft in de laatste vijf jaar een goede band met de vereniging opgebouwd. "Lunet is mijn tweede thuis geworden. Mocht ik ooit besluiten om weg te gaan, dan hoop ik een gezonde vereniging achter te laten met meerdere jeugdteams."

Lees het volledige interview met Glenn Simon in het Brabants Dagblad van donderdag 13 oktober. (Editie Veghel/Uden/Oss)