article
1.6698236
DEN BOSCH - FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet nam deze week een aantal van zijn spelers apart voor een individueel gesprek. Aanleiding daarvoor was het bedroevende spel van de Bossche ploeg in de thuiswedstrijd van afgelopen maandag tegen hekkensluiter Achilles'29 (2-1-winst).
Vloet wil nog negen punten voor de winterstop
DEN BOSCH - FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet nam deze week een aantal van zijn spelers apart voor een individueel gesprek. Aanleiding daarvoor was het bedroevende spel van de Bossche ploeg in de thuiswedstrijd van afgelopen maandag tegen hekkensluiter Achilles'29 (2-1-winst).
http://www.bd.nl/sport/voetbal/fc-den-bosch/vloet-wil-nog-negen-punten-voor-de-winterstop-1.6698236
2016-12-01T13:41:00+0000
http://www.bd.nl/polopoly_fs/1.6420709.1484832374!image/image-6420709.jpg
s-Hertogenbosch,FC Den Bosch
FC Den Bosch
Home / Sport / Voetbal / FC Den Bosch / Vloet wil nog negen punten voor de winterstop

Vloet wil nog negen punten voor de winterstop

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • wv
   Titel
   wv
   Beschrijving
   Wiljan Vloet.
   Fotograaf
  DEN BOSCH - FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet nam deze week een aantal van zijn spelers apart voor een individueel gesprek. Aanleiding daarvoor was het bedroevende spel van de Bossche ploeg in de thuiswedstrijd van afgelopen maandag tegen hekkensluiter Achilles'29 (2-1-winst).

  Vloet: ,,We hebben die wedstrijd gewonnen en daarmee drie hele belangrijke punten gehaald, maar de manier waarop we zeker voor rust speelden was ronduit slecht. We zakten volledig door de ondergrens. Dat was een collectief gebeuren, maar ik heb de spelers ook voorgehouden dat ze toch allemaal in de spiegel moeten kijken naar wat ze persoonlijk fout deden in die wedstrijd."

  Ook na de wedstrijd van vorige week tegen de toenmalige koploper MVV (3-0-verlies) hield Vloet al individuele gesprekken met zijn spelers. Toen zelfs met allemaal.

  Stijgende lijn
  De trainer hoopt dat zijn elftal in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht van vrijdagavond de stijgende lijn van de wedstrijden daarvoor weer op weet te pakken. ,,We hebben nog drie wedstrijden te gaan tot de winterstop en daarin wil ik eigenlijk negen punten pakken. We staan nu dertiende, maar wel dichter bij de koploper (14 punten verschil) dan bij de hekkensluiter (15 punten verschil). Het gat met de ploegen die net boven ons staan is vijf punten en dat wil ik voor de winterstop gedicht hebben."

  Vloet kan vrijdagavond niet beschikken over de geblesseerden Romero Regales, Brandon Robinson en Ralph Vos. De inzetbaarheid van Stefano Beltrame, die maandag tegen Achilles'29 na een halfuur geblesseerd uitviel, is onzeker.

  Voetblessure
  Jordy van der Winden, die maandag nog ontbrak met een voetblessure, zit weer wel bij de spelersgroep. Ook Alessio Carlone reist mee naar Dordrecht. De 20-jarige Belg stond sinds de verloren openingswedstrijd tegen Jong PSV (5-4), waarin hij op 8 augustus uitviel met een enkelblessure, aan de kant. Afgelopen zondag maakte hij bij Jong FC Den Bosch zijn eerste wedstrijdminuten.

  Vloet: ,,Een hele wedstrijd spelen zit er voor Alessio tegen Dordrecht nog niet in, maar als het nodig is kan ik hem misschien wel voor een minuut of twintig brengen."

  Vermoedelijke opstelling: Heemskerk; Fernandes, Biemans, Maatsen, Van der Winden; Slivka, Vossebelt, Brouwers; Havar, Van der Sande, Bilate.