Volledig scherm
© Thinkstock

Aangehouden dronkaard in Veghel plast politiecel onder

VEGHEL - Een beschonken man is in de nacht van zaterdag op zondag door de politie uit een horecagelegenheid in Veghel gehaald en meegenomen omdat hij zich niet kon legitimeren. Op het bureau vond de dronkaard het nodig om zijn cel onder te plassen.

Een uitbater van een uitgaansgelegenheid in Veghel had rond 00.30 uur last van een dronken klant en schakelde de politie in. Die kwam en vroeg de man om zijn legitimatiebewijs. Toen bleek dat hij die niet bij zich had, werd de man aangehouden en naar het politiebureau in Veghel gebracht.

In een zogeheten ophoudkamer kon de aangehouden man het niet laten om al plassend zijn ongenoegen te uiten. Die actie bracht hem een extra aangifte en een ritje naar het cellencomplex in Den Bosch.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad