Volledig scherm
© Van Assendelft

Alsnog informatieavond over Vlagheide in Eerde

SCHIJNDEL/EERDE - De informatieavond over de definitieve afdichting van de voormalige vuilstort Vlagheide die deze week in allerijl werd afgeblazen gaat een week later alsnog door. Op 7 juli worden belangstellenden in gemeenschapshuis De Brink in Eerde bijgepraat over het project dat meer dan een jaar in beslag neemt.

Aanvankelijk zou het publiek op maandag 30 juni worden geïnformeerd over het project. Toen echter bleek dat beheerder Stadsgewest 's-Hertogenbosch geen profiel in de onderlaag zou maken voor een golfbaan, blies de gemeente Schijndel de bijeenkomst af. Het gemeentebestuur wilde meer tijd om te studeren op alternatieven die een golfbaan in de toekomst mogelijk maken.
De informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad