Volledig scherm

Blauwe Kei blijft vernieuwing zoeken

VEGHEL - Theater De Blauwe Kei in Veghel heeft voor het nieuwe seizoen 2013-2014 weer twee experimentele series voorstellingen op het programma staan.

Het zijn deels experimentele voorstellingen, die nog niet bij het brede publiek bekend zijn maar volgens directeur Yan van der Heijden misschien wel de potentie hebben groot te worden. In de kleine zaal worden twee series 'Op de huid' ten tonele gebracht. Voor vijf voorstellingen betaalt de bezoeker 50 euro, waaronder Het Veen Theater, Pip Utton, Vette Dinsdag, David Calvitto en Moord & Doodslag.

Op het gebied van cabaret is er Cameretten 2013, Ali B., Lebbis en Emilio Guzman. Natuurlijk ontbreken ook bekende cabaratiers zoals, Theo Maassen, Guido Weijers, Freek de Jonge en Veldhuis & Kemper niet. Voor de avonturenserie in de grote zaal contracteerde het theater onder anderen Danza Cuba, Percossa en Isabelle Beernaert. Nieuw in Veghel is het Comedytrain Café.

  1. Vluchten voor aardbeving? Wethouder Meierijstad blijft waar hij is: 'We zijn op vakantie'

    Vluchten voor aardbeving? Wethouder Meierijstad blijft waar hij is: 'We zijn op vakantie'

    VEGHEL – Een dodelijke aardbeving op een vakantiebestemming is voldoende reden om een reis af te breken of te annuleren, vindt een voorlopige meerderheid van de lezers van het Brabants Dagblad. Jan Goijaarts, wethouder bij gemeente Meierijstad, maakte de zware aardbeving op Kos van dichtbij mee, maar denkt er niet aan om het eerste vliegtuig terug te pakken. ,,We zijn op vakantie en het is nu rustig, dus we blijven.”

Meierijstad