Volledig scherm
© Thinkstock

Film Theeb te zien in theater De Blauwe Kei in Veghel

VEGHEL – Theater De Blauwe Kei in Veghel zendt op maandag 5 december de film Theeb uit. De film vertelt het verhaal van de jonge Theeb die stiekem zijn broer volgt op een gevaarlijke pelgrimsroute.

De film is 5 december om 20.15 uur te zien in de Rabobank Theaterzaal. Een kaartje kost 8 euro, reserveren kan via de website van het theater.

Theeb ontving een Oscarnominatie voor de beste niet-Engelstalige film. Daarnaast won de Theeb meerdere prijzen waaronder de prijs voor beste regisseur en beste debuut van een Britse schrijver, regisseur of producer.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad