Volledig scherm
Van den Bosch Transporten. © BD

FNV en transportbedrijf Van den Bosch uit Erp treffen elkaar opnieuw voor de rechter

DEN BOSCH – FNV en transportbedrijf Van den Bosch uit Erp staan dinsdag 5 april opnieuw tegenover elkaar voor de rechter. Van den Bosch ging in hoger beroep tegen de uitspraak dat het bedrijf achterstallig loon moet betalen aan 10 Hongaarse chauffeurs.

Vorig jaar won FNV een rechtszaak die was aangespannen tegen het transportbedrijf uit Erp. De rechter oordeelde dat Nederlands loon moet worden betaald als buitenlandse chauffeurs in en vanuit Nederland rijden in dienst van buitenlandse dochterondernemingen. De chauffeurs claimden samen een miljoen euro.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad