Volledig scherm
De Noordkade in Veghel.

Kijkje in de keuken(s) van Proeffabriek op Noordkade Veghel

VEGHEL - De Proeffabriek op CHV de Noordkade in Veghel houdt vanaf dinsdag 29 november wekelijks een culinaire rondleiding langs de voedingsondernemingen daar.

De deelnemende bedrijven zijn Voets Specialiteiten, Uw bierspecialist, Visafslag Veghel, Davino, Wine2proof, Noord Coffee Roasters, Jumbo Foodmarkt, Tinks, Pieperz, Siemei, Exota limonade. Die bedrijven laten zien wat ze doen en hoe ze dat doen, in een 3 uur durende rondleiding.

De rondleiding vertrekt elke dinsdag tussen 10.00 en 10.30 uur. Een rondleiding, inclusief koffie met gebak en proeverij kost 19,95 euro, reserveren kan via de website.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad