Volledig scherm
© Thinkstock

Kunstgras Blauw Geel'38 waarschijnlijk op tijd klaar voor start seizoen

VEGHEL - De nieuwe toplaag op de kunstgrasvelden van Blauw Geel’38 lijkt er op tijd te liggen voor de start van de competitie. Zo niet, dan liggen de noodscenario’s in de Veghelse bestuurs kamer al klaar.

Een ruime maand geleden had voorzitter Frank Pulles er nog een hard hoofd in. Inmiddels lijkt het erop alsof de ‘haastklus’ op zijn sportpark op tijd geklaard is voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Volgende week moet bekend zijn welk bedrijf de toplaag van het kunstgras op het hoofdveld en het tweede veld van het Prins Willem Alexander Sportpark mag vervangen. Daarna moet het karwei er binnen 5 weken op zitten.

Hoofdveld
Als alles volgens plan verloopt, is het hoofdveld op 21 augustus, de eerste dag van de competitie, klaar voor gebruik. Veld 2 volgt dan een week later. Om de aanleggers wat respijt te geven, heeft het bestuur de KNVB gevraagd om de eerste wedstrijd buitenshuis te spelen. Daar is gehoor aan gegeven: Blauw Geel’38 begint namelijk uit tegen OSS’20. Een week later ontvangt het thuis Groene Ster.

  1. Vluchten voor aardbeving? Wethouder Meierijstad blijft waar hij is: 'We zijn op vakantie'

    Vluchten voor aardbeving? Wethouder Meierijstad blijft waar hij is: 'We zijn op vakantie'

    VEGHEL – Een dodelijke aardbeving op een vakantiebestemming is voldoende reden om een reis af te breken of te annuleren, vindt een voorlopige meerderheid van de lezers van het Brabants Dagblad. Jan Goijaarts, wethouder bij gemeente Meierijstad, maakte de zware aardbeving op Kos van dichtbij mee, maar denkt er niet aan om het eerste vliegtuig terug te pakken. ,,We zijn op vakantie en het is nu rustig, dus we blijven.”

Meierijstad