Volledig scherm
© Thinkstock

Nooit te Oud brengt toneelvoorstelling naar Veghel

VEGHEL - Het toneelgezelschap Nooit te Oud brengt op donderdag 24 november de voorstelling Kunst en diefwerk op de planken in Veghel.

De voorstelling vertelt het verhaal van een bed and breakfast, gerund door twee zussen. Als ze een bijbehorend atelier meer naamsbekendheid willen geven door een bekende kunstenares uit te nodigen, vindt er een kunstroof plaats in de buurt. Alles dreigt in het honderd te lopen.

De voorstelling van Nooit te Oud op donderdag 24 november in zalencentrum Van de Burgt aan het Prins Willem Alexandersportpark 5 in Veghel begint om 14.00 uur en daarna nog een keer om 19.30 uur. Kaarten worden aan de deur verkocht en kosten vijf euro.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad