Volledig scherm
Enkele winnaars van de Rabobank Clubs Campagne. © Samenwerkende Keldonkse Clubs

Ruim 4.000 euro voor Keldonkse verenigingen met Rabobank Clubkas Campagne in Uden en Veghel

UDEN/VEGHEL – Keldonkse verenigingen hebben tijdens de Rabobank Clubkas Campagne Uden/Veghel 4.350 euro opgehaald. De clubs wisten bijna 1.500 stemmen te verwerven. De Rabobank stort het bedrag binnenkort in de clubkassen.

De bank organiseerde de Clubkas Campagne dit jaar voor de derde keer. Leden van de bank konden op de lokale of regionale stichting naar keuze stemmen. Elke stem levert 2,62 euro op. Daarnaast verdelen de clubs onderling de Clubkas Kanjer, ter waarde van 500 euro. Deze extra prijs deed dit jaar voor het eerst zijn intrede. De posteractie werd dit jaar uitgeroepen tot een van de beste acties tijdens de Clubkas Campagne.

Stichting korenmolen De Hoop staat bovenaan met 256 stemmen. KBO St. Servatius kreeg 232 stemmen en staat daarmee op de tweede plaats.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad