Volledig scherm
© Thinkstock

Sinterklaasfeesten met Muziek en Dans in Meierijstad

VEGHEL - Sinterklaas en zijn pieten vieren feest in Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode.

Op zondag 27 november geven leerlingen blokfluit van Eleanor de Groot en Rosalyn de Groot om 12.15 uur een pepernotenconcert in de Knoptoren in Sint-Oedenrode. De entree is gratis.

Ook in Veghel is het die zondag 27 november groot feest. Dan zijn de muziek- en danspieten van Phoenix Cultuur aanwezig bij het Sinterklaasfeest in het centrum van Veghel. Er wordt opgetreden en er zijn workshops. De grote Show met muziek en dans voor Sinterklaas begint om 15.30 uur op de markt.

Op vrijdag 2 december treden de Schijndelse dans- en muziekleerlingen op voor Sinterklaas in ’t Spectrum. Vanaf 17:00 uur is iedereen welkom om mee te komen zingen en dansen met de leerlingen van Phoenix Cultuur en Sinterklaas. Tijdens de viering is er voor kinderen de gelegenheid een tekening of verlanglijstje aan Sinterklaas te geven.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad