Volledig scherm
De nieuwe leerkrachten die bij Skipov in dienst komen. © Skipov

Skipov Veghel stelt 11 nieuwe leerkrachten aan

VEGHEL - De onderwijskoepel Skipov in Veghel neemt per 1 juli maar liefst elf nieuwe leerkrachten aan in vaste dienst. In onderwijsland is dat bijzonder te noemen. Vaste dienstverbanden zijn de laatste jaren nog maar zelden verstrekt.

Skipov heeft dit naar eigen zeggen mogelijk kunnen maken door goed te anticiperen op de gevolgen van de invoering van de wet werk en zekerheid (WWZ) en draagt zelf het risico. De elf vaste leerkrachten komen te werken vanuit een pool die zorgt voor alle vervangingen die nodig zijn op de veertien Skipov-basisscholen in de gemeente Veghel. Skipov ziet de pool als de plek waar de leerkrachten de mogelijkheid krijgt om de gehele organisatie goed te leren kennen en brede ervaring op te doen.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad