Volledig scherm
© Thinkstock

Stichting Deken biedt cheque aan in De Watersteeg Veghel

VEGHEL - Stichting Deken van Miert Penning heeft donderdag in De Watersteeg in Veghel een cheque aangeboden van 50.000 euro. Dat gebeurde tijdens de Verwenzorgdag.

Met een flink deel van de opbrengst van het Deken van Miert Penning Gala wordt een rolstoelbus gefinancierd voor de vier zorginstellingen, Simeonshof Erp, AAtrium, Sint Joachim & Anna en De Watersteeg.

Het busje is straks op vaste dagen in de week steeds beschikbaar voor een van de vier instellingen. Ouderen worden ermee vervoerd naar plekken die zij graag willen. Een ander deel van de gala-opbrengst is voor de Lambertuskerk.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad