Volledig scherm
© Thinkstock

Tweede voorronde Open Errup bandwedstrijd in Erp

ERP – BreakOut, het Erpse podium voor beginnende bands, houdt dit najaar de tiende editie van de Open Errup bandwedstrijd. De tweede voorronde daarvan vindt plaats op zondag 13 november in Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp.

In drie voorrondes strijden twaalf bands om twee plaatsen voor Open Errup, het Erpse Koningsdag festival. De bands Cambrian, Cooking John, Dead Company en Echo Empire moeten zich tijdens de tweede voorronde bewijzen.

Het evenement begint om 14.00 uur en entree is gratis. Beginnende bands kunnen zich nog aanmelden via de mail. Meer informatie is te vinden op de site van JJC.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad