Volledig scherm
© vanderlande.com

Vanderlande uit Veghel sluit 2015 af met record aan orders van 1,4 miljard euro

VEGHEL – Het Veghelse bedrijf Vanderlande heeft het jaar 2015 afgesloten met een record aan orders van 1,4 miljard euro. Dit betekent een stijging van 400 miljoen euro ten opzichte van 2014.

Het bedrijf maakte donderdag bekend dat ze het gehele bagageafhandelingssystemen zal gaan leveren voor de nieuwe internationale luchthaven in Istanbul. Verder is Vanderlande ook geselecteerd als leverancier voor de herontwikkeling van Terminal 1 op Singapoor Changi Airport. Dit is het grootste bagageafhandelingscontract ooit in de Aziatische markt.

Vanderlande
Vanderlande is wereldmarktleider in bagagesystemen op luchthavens en sorteersystemen voor pakket- en postdiensten. Verder is de onderneming ook een toonaangevende leverancier van magazijnautomatisering.

  1. Extreem veel ammonium in de Aa, waterzuivering gecrasht na lek bij mestverwerker

    Extreem veel ammonium in de Aa, waterzuivering gecrasht na lek bij mestverwerker

    HELMOND - De waterzuiveringsinstallatie in Aarle-Rixtel heeft donderdag een paar uur stilgelegen en functioneert sinds de herstart nog niet optimaal. Dat komt door een extreem hoge hoeveelheid ammonium in afvalwater van mestverwerker Den Ouden op bedrijventerrein BZOB in Helmond. De provincie doet onderzoek naar de oorzaak van de lozing. Boeren langs de Aa, ook bij Den Bosch en Veghel, zijn gewaarschuwd om het rivierwater niet te gebruiken voor hun akkers en dieren. 

Meierijstad