Volledig scherm

Verkiezingsdebat in Veghel over gemeente Meijereistad

VEGHEL - Bibliotheek Veghel is de locatie voor een debat over de verkiezingen voor de gemeente Meierijstad op woensdag 23 november.

Politici mogen in hun debat uitleggen wat hun plannen zijn met de nieuwe gemeente. Ze doen dit in klare taal en dat betekent: geen moeilijke woorden of lange zinnen. Deniz Ozkanlı van Stichting Lezen en Schrijven opent daarom het debat. De debatleider is Paula van Hout.

Het debat in Bibliotheek Veghel is op 10 november om 19.30 uur. De toegang is gratis en elke bezoeker gaat naar huis met een cadeautje van de bibliotheek. Opgeven kan door te mailen naar de organisatie.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad