Volledig scherm

Verzamelbeurs in Eerde

EERDE - De afdeling Oost-Brabant van de Nederlandse Vereniging ‘De Verzamelaar’ houdt op zondag 27 november een verzamelbeurs in Eerde.

De verzamelbeurs wordt gehouden van 09.00 tot 12.00 uur in gemeenschapshuis “De Brink” aan het Sint Antoniusplein 7 in Eerde. Tijdens deze beurs laat Theo Adriaanse een gedeelte van zijn verzameling zandlopers zien aan de bezoekers van de beurs.

Op de ruilbeurs in Eerde kan van alles geruild worden. Er zijn onder andere verzamelaars van diverse supermarktacties, ansichtkaarten, jokers, munten, postzegels, bidprentjes, lucifermerken, stripboeken, pins, theezakjes, markclips, sleutelhangers, sigarenbandjes, speelkaarten, telefoonkaarten winkelwagenmuntjes en nog veel meer. Meer informatie is te vinden op de site van de organisatie.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad