Volledig scherm
Dit keer exposeert Martin uit Schijndel een bescheiden deel van zijn verzameling lucifersetiketten. © Stichting Verzamelbeurs Veghel

Verzamelbeurs met expositie in Veghel

VEGHEL – Stichting Verzamelbeurs Veghel houdt op zondag 20 november een verzamelbeurs in Wijkgebouw De Golfstroom in Veghel.

Er is vraag en aanbod van postzegels, munten, bankbiljetten, winkelwagenmunten, communie-schoolprentjes, miniatuurauto's, ansichtkaarten, bidprentjes, flippo´s, keycords, kwartetten, lucifersetiketten, markclips, pennen met opschrift, pin’s, sigarenbanden, sleutelhangers, speelkaarten, speldjes, stripboeken, suikerzakjes, telefoonkaarten, theezakjes en meer.

Op deze verzamelbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen. Dit keer exposeert Martin uit Schijndel een bescheiden deel van zijn verzameling lucifersetiketten.

Entree tot de beurs aan de van Diemenstraat 1A is voor kinderen tot en met twaalf jaar gratis, volwassenen betalen één euro. De beurs is geopend van 09.30 tot 12.30 uur.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad