Volledig scherm
Ongeluk Eerdsebaan © Philip van den Brand

Vrouw overleden na ongeval op de Eerdsebaan in Eerde

EERDE - Bij een ongeval op de Eerdsebaan in Eerde is zondagmiddag een 69-jarige vrouw uit Son en Breugel overleden. Het slachtoffer wilde met haar fiets oversteken ter hoogte van de Horstjens richting Zandvliet.

Daarbij zag ze een naderend voertuig uit de richting Veghel over het hoofd. De wagen werd bestuurd door een 23-jarige man uit Oss. Een botsing kon niet meer voorkomen worden en de vrouw kwam ten val op het wegdek. De vrouw is nog enige tijd ter plekke gereanimeerd door toegesnelde hulpdiensten, waar onder een medisch team van de traumahelikopter, maar overleed aan haar verwondingen.

De Eerdsebaan was voor technische onderzoek tijdelijk in beide richtingen gesloten.

  1. Naar Veghel met 'De tijd zal het leren'

    Naar Veghel met 'De tijd zal het leren'

    VEGHEL - Toch zeker een keer of dertig per jaar doet hij Veghel aan met zijn twaalf meter verlengde Kempenaar. Het schip waarmee Leen Buijs (47) uit Hoek bij Terneuzen vaak Veghel aan doet heet 'De tijd zal het leren.' Dat slaat wellicht meer op of hij met dit harde werk lekker beleg op zijn boterham kan verdienen dan of hij er zin in heeft om schipper te zijn. Dat laatste staat buiten kijf. ,,Het is een beetje vrijbuiterswerk. Heerlijk om eigen baas te zijn en onderweg lekker weg te dromen over het water. Het bevalt me goed."

Meierijstad