Volledig scherm
© Thinkstock

Wijnu gaat Peppelhof Veghel exploiteren

VEGHEL - Seniorenvereniging Wijnu gaat de Peppelhof exploiteren en gaat zorgen voor activiteiten voor ouderen. Wijnu krijgt van de gemeente extra geld om het pand nog wat op te knappen.

De exploitatie was oorspronkelijk in handen van Ons Welzijn, maar die instelling is vertrokken van de Peppelhof aan de Wilgenstraat naar een pand van Area aan de Iepenlaan.

De gemeente Veghel is daarom op zoek gegaan naar een vrijwilligersorganisatie die het beheer en de exploitatie van het dienstencentrum kon overnemen en kwam zo bij seniorenvereniging Wijnu van de KBO Veghel uit.

  1. Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    Diaken Hans van Bemmel neemt afscheid van parochie Veghel: 'Dit is een mooi ambt'

    MEGEN - Hij praat niet alleen graag over het geloof. Zeker ook over voetbal, de Megense franciscaan Hans van Bemmel. Als geboren Rotterdammer, werkzaam als diaken in de Veghelse Franciscusparochie, is hij trots dat Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen is geworden. ,,Om de kampioenswedstrijd te zien ben ik een dag eerder van een verblijf in Rome teruggekomen. Heb de wedstrijd in mijn Rotterdamse stamkroeg op groot scherm gezien, prachtig." 

Meierijstad