Volledig scherm
© Thinkstock

1350 Zonnepanelen op appartementengebouwen van Casade

WAALWIJK - Wooncorporatie Casade gaat in totaal 1350 zonnepanelen plaatsen op appartementengebouwen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk.

De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de huurders van appartementencomplexen. Daarnaast voorziet de wooncorporatie 21 van haar appartementengebouwen van zonnepanelen en LED verlichting. De zonnepanelen produceren energie, waardoor de energierekening van Casade lager wordt. ‘

Op woensdag 2 november zijn de eerste werkzaamheden gestart in Waalwijk. Het bedrijf Dubotechniek voert deze werkzaamheden voor Casade uit. Naar verwachting zijn half december alle zonnepanelen gelegd.

  1. Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    WAALWIJK - Een puinhoop, een vuilnisbelt zelfs. Het Savornin Lohmanpark en de Goeman Borgesiusstraat bij het Laageinde in Waalwijk verdienen volgens twee buurtbewoners bepaald geen schoonheidsprijs. Ze menen zelfs dat de gemeente onmiddellijk moet ingrijpen. Deels krijgen ze hun zin: burgemeester Nol Kleijngeld gaat polsen bij het Openbaar Ministerie of er camera’s opgehangen kunnen worden. Maar beloven kan hij niks.

Waalwijk, Heusden e.o.