Volledig scherm
© Wikipedia.org

Crisisbestuur moet STL Tachos Waalwijk op de rails zetten

WAALWIJK - Een nieuw te vormen crisisbestuur moet gaan proberen de in financiële problemen verkerende Stichting Tophandbal Langstraat op de rails te zetten. Het huidige bestuur treedt op korte termijn af.

STL, bekend van eredivisieploeg Tachos en de regionale handbalschool, kwam in geldnood door het afhaken van een paar belangrijke sponsoren. De tot nu toe gevoerde acties hebben volgens interim-voorzitter Gio Antonioli niet genoeg geld opgeleverd om STL een gezonde financiële basis te kunnen bezorgen.Hij vertrouwt erop dat het crisisbestuur onder leiding van Hans van Mierlo daarin wel zal slagen.

Het college van Waalwijk gunt STL een half jaar om orde op zaken te stellen en heeft de stichting uitstel van betaling van een huurschuld van ongeveer 20.000 euro verleend.

  1. Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    WAALWIJK - Een puinhoop, een vuilnisbelt zelfs. Het Savornin Lohmanpark en de Goeman Borgesiusstraat bij het Laageinde in Waalwijk verdienen volgens twee buurtbewoners bepaald geen schoonheidsprijs. Ze menen zelfs dat de gemeente onmiddellijk moet ingrijpen. Deels krijgen ze hun zin: burgemeester Nol Kleijngeld gaat polsen bij het Openbaar Ministerie of er camera’s opgehangen kunnen worden. Maar beloven kan hij niks.

Waalwijk, Heusden e.o.